7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
k.radulka uvařila 15. 10. 2010 16:50 Banánky s čokoládou a ořechy z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail pro mlsouny ještě kremrolky a špičky Okomentovat
k.radulka uvařila 15. 10. 2010 16:50 Banánky s čokoládou a ořechy z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
k.radulka uvařila 15. 10. 2010 16:50 Banánky s čokoládou a ořechy z odpalovaného těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoční hodování v době renesance: Šlechta měla na stole 39 jídel, mimo jiné pečené skřivánky a „dítě s pudinkem v břiše“