Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
petram uvařila 8. 7. 2015 17:02 Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 8. 7. 2015 17:02 Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 8. 7. 2015 17:02 Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Máte doma rýžovar? Zvládnete v něm víc než jen rýži! Uvaří pohanku, čočku i těstoviny, ale zvládne i lososa s trojitou přílohou
Houbová omáčka s pomazánkovým máslem: Tato netradiční ingredience zajistí fantastickou krémovou konzistenci a báječně jemnou chuť