Jak připravit nejlepšího Ondráše: Řízek v bramboráku zvládne každý, stačí dodržet několik jednoduchých pravidel
Retro vaření s Kristinou: Rýžový nákyp se švestkami podle Sandtnerky rychle mizí díky dvěma nečekaným přísadám
Co jedla kněžna Ludmila? Kaše z hrachu nebo chleba solený popelem zapíjela vodou a možná i vínem z vlastních vinic
Terez002 uvařila 13. 6. 2018 09:45 Bezinková šťáva ze Samoty u lesa 0 0 Zobrazit detail Do šťávy si přidávám i jiné bylinky jako například levanduli a nebo usušené květy bezu. Okomentovat
Jak na skvělou marinádu na kuřecí paličky: Tahle voní česnekem a paprikou a pro grilování je jak stvořená
19 foto Prostřeno v tomto týdnu: Zavzpomínejte na dětství nad zmrzlinovým pohárem! Víte, že jde původně o americký vynález?