Tajemství dokonalého kuřete pečeného na zelí tkví ve správném výběru masa a zelí. Sáhnete po čerstvém nebo kysaném
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
Rýže nebo těstovina? Orzo se hodí k omáčkám i do salátů a je uvařené raz dva. V této krémové verzi je nepřekonatelné
mika59 uvařila 30. 8. 2021 13:56 Bleskový slaný koláč z listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 30. 8. 2021 13:56 Bleskový slaný koláč z listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 30. 8. 2021 13:56 Bleskový slaný koláč z listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 30. 8. 2021 13:56 Bleskový slaný koláč z listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Továrna na Mozartovy koule zavřela: Nový majitel určí, zda se bude slavná cukrovinka ještě vyrábět a kde
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné
Dokonalé kuře po baskicku: Jednoduchý a lehký pokrm je plný zeleniny, jedna surovina mu navíc dodá šmrnc