Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
varilamyskakasicku uvařila 7. 7. 2013 15:04 Bramboráčky s ředkvičkami a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 7. 2013 15:01 Bramboráčky s ředkvičkami a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 7. 7. 2013 15:01 Bramboráčky s ředkvičkami a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Přátelské kotletky: Křehké a šťavnaté maso s křupavou kůrčičkou potřebuje před pečením správně ochutit a dobře orestovat
Bulharsko na talíři: Studená bulharská polévka tarator vás dokonale osvěží. Jak ji připravit, abyste si na ní dokonale pochutnali?