7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Boubelinda uvařila 1. 4. 2009 20:39 Bramborová kapsa se žampionovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Boubelinda uvařila 1. 4. 2009 20:37 Bramborová kapsa se žampionovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Boubelinda uvařila 1. 4. 2009 20:35 Bramborová kapsa se žampionovou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Císařský trhanec paní Columbové z Hliněné bašty je vylepšený rozinkami a skvěle chutná s borůvkovým žahourem
13 foto Mandarinky, uhlí ze sklepa, buráky ve slupce a občas i nějaká čokoládová figurka aneb Jak se slavil Mikuláš za socialismu