Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Dooga uvařil 6. 4. 2012 16:39 Bramborové lodičky s makrelou 0 0 Zobrazit detail a dáme zapéct Okomentovat
Dooga uvařil 6. 4. 2012 16:38 Bramborové lodičky s makrelou 0 0 Zobrazit detail brambory vydlabeme Okomentovat
Dooga uvařil 6. 4. 2012 16:38 Bramborové lodičky s makrelou 0 0 Zobrazit detail makrelu natrháme Okomentovat
Biltong je dokonalá svačinka pro milovníky masa: Sušená specialita vás dostane svou šťavnatostí a specifickou kořeněnou chutí
Slovácké laty: Tenké bramborové placky báječně chutnají nasladko s povidly a mákem. Jejich příprava je rychlá a snadná