Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
1974andrea uvařila 5. 8. 2019 16:56 Bramborový džuveč s vepřovým masem (gjuvec) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 5. 8. 2019 16:56 Bramborový džuveč s vepřovým masem (gjuvec) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Slaný závin jako z Prostřeno: Jak ho pečeme u nás v redakci a co dáváme do náplně, aby byla šťavnatá?