Zájezdní hostinec U Jiskrů zabodoval v Ano, šéfe!: Restaurace, kterou dává Pohlreich za příklad, u něj ale dříve neuspěla
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
1974andrea uvařila 5. 8. 2019 16:56 Bramborový džuveč s vepřovým masem (gjuvec) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 5. 8. 2019 16:56 Bramborový džuveč s vepřovým masem (gjuvec) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky
Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Bibinka 45 min