Bramborový džuveč s vepřovým masem (gjuvec)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 6 021 kJ / 1 439 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,23 g |
Tuky | 33,55 g |
Vláknina | 27,98 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 106,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám od souseda, jehož maminka žila v Bulharsku. Název džuveč vznikl od slova gjuvec, což vlastně znamená hliněná nádoba, miska, ve které se jídlo připravuje, peče.
(Je toho opravdu hodně, plný pekáč, tak si množství surovin upravte. Zeleninu nemusíte dávat všechnu, fazolky nebo cuketu můžete vynechat)
Moje recepty a ostatní fotografie najdete na https://inkitchenopen.blogspot.com/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 7. 2021 07:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 14 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 14 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 15 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 7 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 8 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 10 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 10 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 10 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 12 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: džuveč s maso s bramborem džuveč s bramborem jak se připravuje džuveč
Suroviny: plec vepřová, cibule, brambory, paprika čerstvá bílá, rajče, fazolky zelené, zelí bílé hlávkové, cuketa, protlak rajčatový, saturejka, paprika sušená sladká, čubrica, pepř mletý, olej
Bramborový džuveč s vepřovým masem (gjuvec)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n1J4
1 názor