Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
mika59 uvařila 25. 11. 2015 14:54 Brambory na loupačku s bylinkovým nebo tvarůžkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 25. 11. 2015 14:41 Brambory na loupačku s bylinkovým nebo tvarůžkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 25. 11. 2015 14:41 Brambory na loupačku s bylinkovým nebo tvarůžkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na dokonalý lotus cheesecake bez pečení: Snadný dezert voní karamelem, čokoládou a máslem a chutná božsky
Herečka Patricie Pagáčová upeče jen dva druhy cukroví. Vanilkové rohlíčky podle babičky ale nesmějí chybět
Jak připravit nejlepší špenát? Díky smetaně bude lahodně krémový, česnek i špetka muškátového oříšku jej provoní