Grilovaný hermelín bude luxusní, když ho dobře ochutíte bylinkami a kořením. Stačí mu pár minut, ale ne přímo nad ohněm
Jahody v době květu a nasazování plodů potřebují dostatek vláhy, jemné okopávání a odstřihávání šlahounů a špatných listů
varilamyskakasicku uvařila 31. 1. 2014 01:18 Brambory zapečené s pórkem, jarní cibulkou, hlívou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 31. 1. 2014 01:17 Brambory zapečené s pórkem, jarní cibulkou, hlívou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 31. 1. 2014 01:16 Brambory zapečené s pórkem, jarní cibulkou, hlívou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 31. 1. 2014 01:15 Brambory zapečené s pórkem, jarní cibulkou, hlívou a zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Oschlé ředkvičky vrátíte do formy velmi snadno: Pomůže voda i lednice, jen je třeba dbát na osvědčená pravidla
Farmář radí, jak poznat správně zralé švestky na povidla a jak je správně uvařit. Pomůže vařečkový test
Hovězí karbanátky se sýrovým máslem a řapíkatým celerem Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 varilamyskakasicku