Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Marie Svarcova uvařila 29. 3. 2025 14:13 Brokolice a květák v sýrovo-smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 29. 3. 2025 14:13 Brokolice a květák v sýrovo-smetanové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tomáš Popp připravil bílou klobásu s cibulovou marmeládou: Voní po karamelu a červeném víně, říká známý šéfkuchař