Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Sally.K51 uvařil 27. 3. 2025 10:04 Brokolice s hlívou na smetaně 0 0 Zobrazit detail Přidala nivu vajíčko pepř. Strašně dobrý. Okomentovat
Institut kompliment uvařil 28. 2. 2010 09:04 Brokolice s hlívou na smetaně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čokoládový fondant paní Columbové z Hliněné bašty nadchne všechny milovníky čokolády. Nejlepší je podávaný se zmrzlinou
Mozarella: Ta pravá hvězda salátu caprese se vyrábí z buvolího mléka. Zkuste ji třeba zapečenou s bramborami