Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Vaclav Fronek uvařil 2. 4. 2010 09:29 Buši pomazánka z makrely 0 0 Zobrazit detail Příprava pomazánky Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 2. 4. 2010 09:29 Buši pomazánka z makrely 0 0 Zobrazit detail Chlebíčky Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 2. 4. 2010 09:29 Buši pomazánka z makrely 0 0 Zobrazit detail Buši pomazánka Okomentovat
16 foto Jak na Sacherův dort podle Josefa Maršálka? Nejdůležitější je kvalitní máslo a trpělivost při výrobě polevy, zdůraznil slavný cukrář
Maďarská delikatesa: Dršťky na paprice voní slaninou a chutnají jako vylepšený guláš. Po tomhle jídle se jen zapráší!