Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Vaclav Fronek uvařil 2. 4. 2010 09:29 Buši pomazánka z makrely 0 0 Zobrazit detail Příprava pomazánky Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 2. 4. 2010 09:29 Buši pomazánka z makrely 0 0 Zobrazit detail Chlebíčky Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 2. 4. 2010 09:29 Buši pomazánka z makrely 0 0 Zobrazit detail Buši pomazánka Okomentovat
Listové těsto jako ideální surovina: Hodí se k přípravě lahodných a křupavých závinů či koláčů i skvělých minipizz
Tajemství dokonalé postavy princezny Diany: Milovala rajčatovou pěnu i speciální špenátem plněné brambory
Vynikající cuketové langoše bez kynutí: Cuketu v nich ani nepoznáte a těsto s její pomocí příjemně odlehčíte