Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Vaclav Fronek uvařil 2. 4. 2010 09:29 Buši pomazánka z makrely 0 0 Zobrazit detail Příprava pomazánky Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 2. 4. 2010 09:29 Buši pomazánka z makrely 0 0 Zobrazit detail Chlebíčky Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 2. 4. 2010 09:29 Buši pomazánka z makrely 0 0 Zobrazit detail Buši pomazánka Okomentovat
Nepečené cukroví z piškotů: Vláčná a voňavá vosí hnízda, efektní ořechové trubičky nebo aromatická kávová zrna
Tři zmrzlí: Ledoví muži Pankrác, Servác a Bonifác letos nejspíš úrodu neohrozí, přesto sazeničky dobře chraňte