Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
Anna Kocikova uvařila 7. 9. 2018 18:09 Býčí žlázy na zelenině a rajčatové šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 7. 9. 2018 18:09 Býčí žlázy na zelenině a rajčatové šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 7. 9. 2018 18:09 Býčí žlázy na zelenině a rajčatové šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 7. 9. 2018 18:09 Býčí žlázy na zelenině a rajčatové šťávě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Francouzský král Ludvík XIV. spořádal čtyři talíře polévky i celého bažanta a snědl tolik hrášku, že to málem nepřežil
Sázení a množení maliníku na jaře: Vybíráme správné stanoviště i vhodnou odrůdu a myslíme i na optimální přihnojování