Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
Jak na rychlý pudinkový krém na buchtičky: Voní rumem a vanilkou a připravit jej zvládne i začátečník
Bibinka uvařila 3. 2. 2010 13:03 Celerovka-s chutí hovězí polévky 0 0 Zobrazit detail detail... Okomentovat
Bibinka uvařila 3. 2. 2010 13:03 Celerovka-s chutí hovězí polévky 0 0 Zobrazit detail Celerovka-s chutí hovězí polévky Okomentovat
5 foto 5 nejslavnějších pikantních jídel světa: Zvládnete sníst indické vindaloo nebo mexické chili con carne?
Sedm rad, jak snadno stáhnout sůl z polévky nebo omáčky. Poslouží nejen vývar a voda, ale také brambora, mléčné produkty či cukr