Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Zdenka +++ uvařila 2. 11. 2012 17:19 Celozrnná buchta na menším plechu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zdenka +++ uvařila 2. 11. 2012 17:18 Celozrnná buchta na menším plechu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zdenka +++ uvařila 2. 11. 2012 17:18 Celozrnná buchta na menším plechu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zdenka +++ uvařila 2. 11. 2012 17:18 Celozrnná buchta na menším plechu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Živáňská pečeně v horkém popelu: Maso ve slovenské specialitě zůstane báječně šťavnaté a brambory neuvěřitelně lahodné
17 foto Česká kuchařská reprezentace má z olympiády pět medailí: Prostor pro zlepšení ale je, říká manažer nároďáku Tomáš Popp