Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Zdenka +++ uvařila 2. 11. 2012 17:19 Celozrnná buchta na menším plechu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zdenka +++ uvařila 2. 11. 2012 17:18 Celozrnná buchta na menším plechu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zdenka +++ uvařila 2. 11. 2012 17:18 Celozrnná buchta na menším plechu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zdenka +++ uvařila 2. 11. 2012 17:18 Celozrnná buchta na menším plechu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky