Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
mika59 uvařila 12. 2. 2016 14:45 Česneková krůtí křídla pečená na zelí s jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 12. 2. 2016 14:45 Česneková krůtí křídla pečená na zelí s jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 12. 2. 2016 14:45 Česneková krůtí křídla pečená na zelí s jablky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cukrář Josef Maršálek radí, jak zajistit, aby buchty nebyly vysušené. Klíčem k úspěchu je hlavně neuspěchat přípravu
Pět způsobů, jak využít na mrkev nasladko: Kromě tradičního salátu výborně chutnají i vláčné mrkvové řezy nebo limonáda