Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
JANA62 uvařila 4. 11. 2013 11:43 Česnekovaný řízek a gratinované brambory s Parmesanem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JANA62 uvařila 4. 11. 2013 11:43 Česnekovaný řízek a gratinované brambory s Parmesanem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JANA62 uvařila 4. 11. 2013 11:43 Česnekovaný řízek a gratinované brambory s Parmesanem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Arašídové křupky z kukuřičné krupice a arašídů jsou tu již přes čtyřicet let, a přitom chutnají pořád stejně