Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
JANA62 uvařila 4. 11. 2013 11:43 Česnekovaný řízek a gratinované brambory s Parmesanem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JANA62 uvařila 4. 11. 2013 11:43 Česnekovaný řízek a gratinované brambory s Parmesanem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JANA62 uvařila 4. 11. 2013 11:43 Česnekovaný řízek a gratinované brambory s Parmesanem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Otevírací doba obchodů na státní svátek 28. října: Kde budete mít s nákupem smůlu a kdo bude mít obchod otevřený
5 foto Holka u plotny peče: Sýrové tyčinky podle receptu od Kristiána jsou krásně křupavé a na přípravu snadné