Vepřová krkovice s gulášovou šťávou je měkká a šťavnatá, provoněná česnekem a majoránkou a hustá díky chlebové střídce
Jak skladovat čerstvý česnek, aby vydržel celou zimu: Zapomeňte na lednici i omývání, správný postup je jiný
Alexiss uvařila 16. 2. 2013 13:49 "Cipísek" - krkovice plněná restovanými játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Alexiss uvařila 16. 2. 2013 13:48 "Cipísek" - krkovice plněná restovanými játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Alexiss uvařila 16. 2. 2013 13:48 "Cipísek" - krkovice plněná restovanými játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Alexiss uvařila 16. 2. 2013 13:48 "Cipísek" - krkovice plněná restovanými játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat