7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Alexiss uvařila 16. 2. 2013 13:49 "Cipísek" - krkovice plněná restovanými játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Alexiss uvařila 16. 2. 2013 13:48 "Cipísek" - krkovice plněná restovanými játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Alexiss uvařila 16. 2. 2013 13:48 "Cipísek" - krkovice plněná restovanými játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Alexiss uvařila 16. 2. 2013 13:48 "Cipísek" - krkovice plněná restovanými játry 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kukuřice poroste i na zahradě. Teplomilná rostlina potřebuje vláhu a je citlivá na zimu, proto je lepší ji předpěstovat a sázet později
Květák à la křidýlka Buffalo Wings: Vege verze masové pochoutky je s touto speciální omáčkou k nerozeznání od originálu
Svatomartinské rohlíčky Laďky Něrgešové krásně voní rumem: Nejezte je teplé, varuje oblíbená moderátorka