Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Lenunka uvařila 20. 11. 2017 17:48 Čočka s hořčicí a se sladkokyselou naloženou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 13. 11. 2017 17:41 Čočka s hořčicí a se sladkokyselou naloženou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 13. 11. 2017 17:41 Čočka s hořčicí a se sladkokyselou naloženou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 13. 11. 2017 17:41 Čočka s hořčicí a se sladkokyselou naloženou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čočka na kyselo podle kuchařské legendy Viléma Vrabce: Voní tymiánem i citronem a takto připravená zachutná všem