Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
JanaDorazinova uvařila 15. 7. 2009 17:25 Čočková polévka s bramborem a smetanou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 7. 2009 17:24 Čočková polévka s bramborem a smetanou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 7. 2009 17:24 Čočková polévka s bramborem a smetanou. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vanilkové rohlíčky skladujte v dobře uzavřené nádobě v chladu a temnu. V mrazáku výjimečně a ve speciálním obalu
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou
17 foto Česká kuchařská reprezentace má z olympiády pět medailí: Prostor pro zlepšení ale je, říká manažer nároďáku Tomáš Popp