Jak na skvělá drůbeží játra na cibulce: Za pár korun připravíte během chvíle jídlo, které voní a chutná perfektně
Nejčastější chyby při přípravě řízků: Maso jde špatně vybrat i naklepat, velký problém dokáže nadělat i strouhanka. Víme, co s tím
Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Martina Kockova uvařila 5. 7. 2009 09:00 Čočková polévka s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Martina Kockova uvařila 5. 7. 2009 09:00 Čočková polévka s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Domácí langoše jako ze stánku? Díky kynutému těstu s jogurtem skoro nepoznáte rozdíl od maďarského originálu