Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Martina Kockova uvařila 5. 7. 2009 09:00 Čočková polévka s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Martina Kockova uvařila 5. 7. 2009 09:00 Čočková polévka s uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chorvatsko na talíři: Jak připravit hovězí pašticadu, tradiční dalmatské jídlo? Chce to sušené švestky, víno a zeleninu!
Novoroční přípitek bez alkoholu: Silvestrovskou oslavu nemusí ovládnout šampaňské. Na výběr je mnoho alternativ