Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Ceny cukroví 2025: U Pohlreicha vychází kilo na 2105 Kč, Maršálek má vyprodáno a za 549 Kč pořídíte krabičku u amatérů
Jaaja uvařila 7. 5. 2012 20:58 Čokoládový mousse s jemnou příchutí pomeranče 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaaja uvařila 7. 5. 2012 20:56 Čokoládový mousse s jemnou příchutí pomeranče 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 5. 2. 2012 15:13 Čokoládový mousse s jemnou příchutí pomeranče 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Miquel uvařil 5. 2. 2012 15:09 Čokoládový mousse s jemnou příchutí pomeranče 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Zpěvák Sting si na turné vozí vlastního kuchaře, neodolá čokoládě a rád si dopřává makrobiotické moučníky