Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Pavel Janak uvařil 25. 8. 2021 15:58 Cuketová polévka s pórkem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pavel Janak uvařil 25. 8. 2021 15:55 Cuketová polévka s pórkem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 11. 8. 2017 15:57 Cuketová polévka s pórkem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 11. 8. 2017 15:57 Cuketová polévka s pórkem a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Vaříme podle ČSN: Výbornou uherskou pěnu můžete namazat na veku i okurku a hodí se i naplnění vajíček
Snídaně na turecký způsob: Pošírovaná vejce cilbir na peřince z jogurtu a s jednoduchou chilli omáčkou chutnají fantasticky