Hovězí na divoko
Suroviny pro 10 porcí
10 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 7 233 kJ / 1 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 319,80 g |
Tuky | 33,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 705 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 14,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Divoké koření (a nejen to) si připravuji ve starém elektrickém tříštivém kávomlýnku.
Jako přílohu jsem použil hrníčkové knedlíky od Jany Remkové a měly obrovský úspěch. http://www.toprecepty.cz/recept/3165-hrnickove-kne...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 2. 2019 10:56
Skvělý recept - už si umím představit výsledný efekt a jdu špikovat hovězí, dělat budu zítra. TOHLE SE MUSÍ POVÉST. Určitě nic nezkazím, když hotové nechám do dalšího dne proležet. Děkuji a určitě si vzpomenu, až budu sklízet pochvalu 
Mimochodem, ten starý tříštivý kávomlýnek používám také na koření, káva z něj nikdy nebyla jemná, ale tady uplatnění má skvělé.


28. 7. 2018 21:09

5. 3. 2017 11:38
Někdo o voze ...jiní o koze ...no holt jsme každý jiný 

5. 3. 2017 11:10
gillan63:
V podstatě máte recht
ale asi některé kuchty napíší, že recept není dogma, že
a protože v receptu není zmíněn kmín, tak to aspoň nikdo nepřešvihne s římským kmínem, což by byl horor, že
***
S těmi barevnými dráty máte taky pravdu
No, pokud tedy napíšete, že zemnící kolík v zásuvce má být nahoře, že
V podstatě máte recht



***
S těmi barevnými dráty máte taky pravdu

No, pokud tedy napíšete, že zemnící kolík v zásuvce má být nahoře, že

5. 3. 2017 10:23
Opět ta stejná bolest .... recept jistě bude výborný a výsledná chuť pokrmu boží , ale co začátečníci zde na vašich stránkách ?
Pan Jenda píše česnek ...1 stroužek nebo celá hlava ? Nové koření 1 kulička nebo 20 ? Jalovec 1 nebo 20 ? Tymián větvička nebo 5 větviček ? Bobkový list 1 nebo 5 ? Smetana 1 kelímek 2 , 3 , 4 ? Já chápu , že pro kuchaře jsou to úsměvné otázky, stejně jako pro elektrikáře, proč dává červený drát vlevo a modrý vpravo .... ale pro začátečníky jsou to podstatné pokyny proto , aby to nezkazil větším či menším množstvím ingrediencí než mají být. Děkuji.
Pan Jenda píše česnek ...1 stroužek nebo celá hlava ? Nové koření 1 kulička nebo 20 ? Jalovec 1 nebo 20 ? Tymián větvička nebo 5 větviček ? Bobkový list 1 nebo 5 ? Smetana 1 kelímek 2 , 3 , 4 ? Já chápu , že pro kuchaře jsou to úsměvné otázky, stejně jako pro elektrikáře, proč dává červený drát vlevo a modrý vpravo .... ale pro začátečníky jsou to podstatné pokyny proto , aby to nezkazil větším či menším množstvím ingrediencí než mají být. Děkuji.
12. 7. 2016 22:11







25. 11. 2010 15:00
Právě jsem dovařila a troufnu si říct, že lepší hovězí s omáčkou jsem vživotě nejedla
Ta omáčka je dokonalááá

Vážně super recept




Vážně super recept

3. 9. 2010 12:16
právě jsem dovařila ..a voníí to po celém domě
maso pro inspiraci špikuji slaninou ale i mrkví, vždy ohromí strávníky
krásný den a bodík k tomu 



2. 11. 2009 18:42
Děkuji za vložené komentáře i bodíky
. Překvapilo mě, že recept na takovou klasiku tady scházel
.


2. 11. 2009 10:32
Vypadá to moc hezky a hlavně chutně.
Dávám bodíka.


2. 11. 2009 10:11


2. 11. 2009 09:06
pěkné 

2. 11. 2009 08:56
Jendo
recept i fotečky
-tudíž boďka č.11 je tvá
.



2. 11. 2009 08:52
Nedá se než chválit. Podívaná krásná i na ty knedlíky a chuť určitě výborná.
2. 11. 2009 08:03
přesně tak, jak píše Jana R - hovězí na divoko v konzervě bylo
Je to asi rok, si manžel z nostalgie koupil dnes prodávanou konzervu, no nemělo to vůbec nic (kromě názvu) společného s produktem prodávaným v minulosti - brrrr
bodík + určitě ozkouším v nejbližší době, hovězí máme rádi. Dám vařit do pomalého hrnce - už se těším

bodík + určitě ozkouším v nejbližší době, hovězí máme rádi. Dám vařit do pomalého hrnce - už se těším

Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Kovářské kotlety z polské kuchyně
Přidáno před 12 hodinami

Poctivá bramboračka z pomalého hrnce
Přidáno 27. 1. 2023 21:01

Demi glace v pomalém hrnci
Přidáno 27. 1. 2023 11:21

Jemné muffiny s čokoládou
Přidáno 27. 1. 2023 10:18

Bělomasá ryba po asijsku
Přidáno 27. 1. 2023 08:48

Srbská masová směs
Přidáno 27. 1. 2023 01:20
Právě bylo uvařeno:

Lehký tvarohový pohár s kávovým želé
uvařil/a Annanas
před 59 minutami

Jednoduché langoše
uvařil/a Annanas
před 1 hodinou

Maršálkovy dvojctihodné koláčky
uvařil/a Kantorova.a
před 1 hodinou

Domácí kmínový chleba
uvařil/a Ladin666
před 1 hodinou

Domácí langoše
uvařil/a Ladin666
před 1 hodinou

Biskupský chlebíček II
uvařil/a cestovatelka99
před 1 hodinou


Bezé ořechová roláda se šlehačkou
uvařil/a maryje12
před 2 hodinami


Ořechová bábovka
uvařil/a Dagmarek
před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso na divoko recepty hovezi maso na divoko hovězí pečeně na divoko hovězí plátky na divoko hovězí nadivoko hovězí na divoko pro pamětníky hovezi recept hovězí na divoko konzerva hovězí platek na divoko hovězí na maso na divoko na divoko hovezinadivoko recept hovězí maso na divoko recepty hovězí nejlepší hovězí hovězí kližka na divoko hovezi na diviko hovezi na diviko hovjezí na divoko
Suroviny: plec hovězí, sůl, olej, slanina uzená, vývar masový, víno červené suché, smetana, mouka hladká, cukr, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, tymián, jalovčinky
Hovězí na divoko
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q7x
22 názorů