Hovězí na divoko
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 233 kJ / 1 729 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 319,80 g |
Tuky | 33,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 705 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 14,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Divoké koření (a nejen to) si připravuji ve starém elektrickém tříštivém kávomlýnku.
Jako přílohu jsem použil hrníčkové knedlíky od Jany Remkové a měly obrovský úspěch. http://www.toprecepty.cz/recept/3165-hrnickove-kne...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 2. 2019 11:56
Skvělý recept - už si umím představit výsledný efekt a jdu špikovat hovězí, dělat budu zítra. TOHLE SE MUSÍ POVÉST. Určitě nic nezkazím, když hotové nechám do dalšího dne proležet. Děkuji a určitě si vzpomenu, až budu sklízet pochvalu Mimochodem, ten starý tříštivý kávomlýnek používám také na koření, káva z něj nikdy nebyla jemná, ale tady uplatnění má skvělé.
28. 7. 2018 22:09
5. 3. 2017 12:38
Někdo o voze ...jiní o koze ...no holt jsme každý jiný
5. 3. 2017 12:10
gillan63:
V podstatě máte recht ale asi některé kuchty napíší, že recept není dogma, že
a protože v receptu není zmíněn kmín, tak to aspoň nikdo nepřešvihne s římským kmínem, což by byl horor, že
***
S těmi barevnými dráty máte taky pravdu
No, pokud tedy napíšete, že zemnící kolík v zásuvce má být nahoře, že
5. 3. 2017 11:23
Opět ta stejná bolest .... recept jistě bude výborný a výsledná chuť pokrmu boží , ale co začátečníci zde na vašich stránkách ?
Pan Jenda píše česnek ...1 stroužek nebo celá hlava ? Nové koření 1 kulička nebo 20 ? Jalovec 1 nebo 20 ? Tymián větvička nebo 5 větviček ? Bobkový list 1 nebo 5 ? Smetana 1 kelímek 2 , 3 , 4 ? Já chápu , že pro kuchaře jsou to úsměvné otázky, stejně jako pro elektrikáře, proč dává červený drát vlevo a modrý vpravo .... ale pro začátečníky jsou to podstatné pokyny proto , aby to nezkazil větším či menším množstvím ingrediencí než mají být. Děkuji.
12. 7. 2016 23:11
TO JE DOBRÝ RECEPT - UŽ JSEM TO VAŘILA
25. 11. 2010 16:00
Právě jsem dovařila a troufnu si říct, že lepší hovězí s omáčkou jsem vživotě nejedla Ta omáčka je dokonalááá
Vážně super recept
3. 9. 2010 13:16
právě jsem dovařila ..a voníí to po celém domě maso pro inspiraci špikuji slaninou ale i mrkví, vždy ohromí strávníky
krásný den a bodík k tomu
2. 11. 2009 19:42
Děkuji za vložené komentáře i bodíky. Překvapilo mě, že recept na takovou klasiku tady scházel
.
2. 11. 2009 11:32
Vypadá to moc hezky a hlavně chutně. Dávám bodíka.
2. 11. 2009 11:11
2. 11. 2009 10:06
pěkné
2. 11. 2009 09:56
Jendorecept i fotečky
-tudíž boďka č.11 je tvá
.
2. 11. 2009 09:52
Nedá se než chválit. Podívaná krásná i na ty knedlíky a chuť určitě výborná.
2. 11. 2009 09:03
přesně tak, jak píše Jana R - hovězí na divoko v konzervě bylo Je to asi rok, si manžel z nostalgie koupil dnes prodávanou konzervu, no nemělo to vůbec nic (kromě názvu) společného s produktem prodávaným v minulosti - brrrr
bodík + určitě ozkouším v nejbližší době, hovězí máme rádi. Dám vařit do pomalého hrnce - už se těším
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Cuketový věnec
Přidáno před 3 hodinami

Bezlepkový rebarborový koláč s drobenkou
Přidáno před 7 hodinami

Květák na způsob salátu Coleslaw
Přidáno 28. 6. 2022 13:05

Staročeský guláš paní hostinské
Přidáno 28. 6. 2022 07:55

Tomatový krém s červenou čočkou, čerstvým sýrem a microbylinkami
Přidáno 28. 6. 2022 07:50

Kuřecí stehýnka s hermelínem
Přidáno 28. 6. 2022 07:21
Právě bylo uvařeno:

Oblíbené chilli con carne
uvařil/a klarence
před 36 minutami

Pečené placičky z květáku, šunky a sýru
uvařil/a Petaja
před 2 hodinami

Oříškový bílkový chlebíček
uvařil/a Marcela0123
před 2 hodinami

Malinové muffiny s kousky čokolády II
uvařil/a Wikki
před 3 hodinami

Rajská polévka s jáhlami
uvařil/a NikolaP
před 3 hodinami

Čočka s párkem, volské oko a okurka
uvařil/a Michal393
před 3 hodinami

Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
uvařil/a horackovapetra
před 4 hodinami

Bramborový gulášek
uvařil/a jaklp
před 5 hodinami

Okurky velmi dobré
uvařil/a lidunkap
před 5 hodinami

Pažitkové brambory se žampiony
uvařil/a Jaja.27
před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí maso na divoko recepty hovezi maso na divoko hovězí pečeně na divoko hovězí plátky na divoko hovězí nadivoko hovězí na divoko pro pamětníky hovezi recept hovězí na divoko konzerva hovězí platek na divoko hovězí na maso na divoko na divoko hovezinadivoko recept hovězí maso na divoko recepty hovězí nejlepší hovězí hovězí kližka na divoko hovezi na diviko hovezi na diviko hovjezí na divoko
Suroviny: plec hovězí, sůl, olej, slanina uzená, bujón hovězí, víno červené suché, smetana, mouka hladká, cukr, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, tymián, jalovčinky
Hovězí na divoko
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5Q7x
22 názorů