Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na divoko

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 195 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 180 min bez doby odležení masa

195 min (15 min příprava + 180 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

1. 11. 2009 19:02

Suroviny pro 10 porcí

10 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 233 kJ / 1 729 kcal
Bílkoviny319,80 g
Tuky33,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 705 mg
Sodík 1,05 g
Sůl3,00 g
Sacharidy14,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Divoké koření (a nejen to) si připravuji ve starém elektrickém tříštivém kávomlýnku.

Jako přílohu jsem použil hrníčkové knedlíky od Jany Remkové a měly obrovský úspěch. http://www.toprecepty.cz/recept/3165-hrnickove-kne...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

taddy1 taddy1

14. 2. 2019 10:56

Skvělý recept - už si umím představit výsledný efekt a jdu špikovat hovězí, dělat budu zítra. TOHLE SE MUSÍ POVÉST. Určitě nic nezkazím, když hotové nechám do dalšího dne proležet. Děkuji a určitě si vzpomenu, až budu sklízet pochvalu :yes:<3 Mimochodem, ten starý tříštivý kávomlýnek používám také na koření, káva z něj nikdy nebyla jemná, ale tady uplatnění má skvělé.

jirik50

28. 7. 2018 21:09

:yes:

gillan63 gillan63

5. 3. 2017 11:38

Někdo o voze ...jiní o koze ...no holt jsme každý jiný :-(

casino casino

5. 3. 2017 11:10

gillan63:
V podstatě máte recht:yes: ale asi některé kuchty napíší, že recept není dogma, že:-D a protože v receptu není zmíněn kmín, tak to aspoň nikdo nepřešvihne s římským kmínem, což by byl horor, že:-K
***
S těmi barevnými dráty máte taky pravdu:yes:
No, pokud tedy napíšete, že zemnící kolík v zásuvce má být nahoře, že:-)

gillan63 gillan63

5. 3. 2017 10:23

Opět ta stejná bolest .... recept jistě bude výborný a výsledná chuť pokrmu boží , ale co začátečníci zde na vašich stránkách ?
Pan Jenda píše česnek ...1 stroužek nebo celá hlava ? Nové koření 1 kulička nebo 20 ? Jalovec 1 nebo 20 ? Tymián větvička nebo 5 větviček ? Bobkový list 1 nebo 5 ? Smetana 1 kelímek 2 , 3 , 4 ? Já chápu , že pro kuchaře jsou to úsměvné otázky, stejně jako pro elektrikáře, proč dává červený drát vlevo a modrý vpravo .... ale pro začátečníky jsou to podstatné pokyny proto , aby to nezkazil větším či menším množstvím ingrediencí než mají být. Děkuji.

ZDENKA

12. 7. 2016 22:11

:-):-):-)TO JE DOBRÝ RECEPT - UŽ JSEM TO VAŘILA:-):-):-):-)

janis06

25. 11. 2010 15:00

Právě jsem dovařila a troufnu si říct, že lepší hovězí s omáčkou jsem vživotě nejedla ;-) Ta omáčka je dokonalááá :yes: :yes: :yes:
Vážně super recept :-K

majjdalenka majjdalenka

3. 9. 2010 12:16

právě jsem dovařila ..a voníí to po celém domě :-D maso pro inspiraci špikuji slaninou ale i mrkví, vždy ohromí strávníky:-D krásný den a bodík k tomu :yes:

Jenda1 Jenda1

2. 11. 2009 18:42

Děkuji za vložené komentáře i bodíky:-). Překvapilo mě, že recept na takovou klasiku tady scházel:-O.

anete anete

2. 11. 2009 10:32

Vypadá to moc hezky a hlavně chutně.:-p Dávám bodíka.:yes:

spagetka spagetka

2. 11. 2009 10:11

:-p:yes:

džango

2. 11. 2009 09:06

pěkné :yes:

mirca75 mirca75

2. 11. 2009 08:56

Jendo:-)recept i fotečky:yes:-tudíž boďka č.11 je tvá;-).

Věrka.

2. 11. 2009 08:52

Nedá se než chválit. Podívaná krásná i na ty knedlíky a chuť určitě výborná.

Iljusa Iljusa

2. 11. 2009 08:03

přesně tak, jak píše Jana R - hovězí na divoko v konzervě bylo :-p Je to asi rok, si manžel z nostalgie koupil dnes prodávanou konzervu, no nemělo to vůbec nic (kromě názvu) společného s produktem prodávaným v minulosti - brrrr
bodík + určitě ozkouším v nejbližší době, hovězí máme rádi. Dám vařit do pomalého hrnce - už se těším ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí maso na divoko recepty hovezi maso na divoko hovězí pečeně na divoko hovězí plátky na divoko hovězí nadivoko hovězí na divoko pro pamětníky hovezi recept hovězí na divoko konzerva hovězí platek na divoko hovězí na maso na divoko na divoko hovezinadivoko recept hovězí maso na divoko recepty hovězí nejlepší hovězí hovězí kližka na divoko hovezi na diviko hovezi na diviko hovjezí na divoko

Suroviny: plec hovězí, sůl, olej, slanina uzená, vývar masový, víno červené suché, smetana, mouka hladká, cukr, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř, tymián, jalovčinky

TopRecepty.cz

Hovězí na divoko

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Q7x