Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Lucie95 uvařila 29. 4. 2016 10:45 Cuketové nudle s kuřecím, cizrnou a kuskusem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Čočková polévka ze zbytků pomůže od kocoviny a ušetří vám peníze. Hotovou ji máte za pár minut a bez větší práce
Starý valašský recept: Pohanka s brynzou a škraky je skromné jídlo plné vitaminů a bílkovin. Příprava je snadná