Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Simka. uvařila 31. 10. 2024 11:17 Divoká houbovka s žemlovými knedlíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 22. 5. 2012 10:47 Divoká houbovka s žemlovými knedlíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 22. 5. 2012 10:47 Divoká houbovka s žemlovými knedlíky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pozor na salmonelu z melounu! Hrozí hlavně u těch nakrájených, ale i u melounů doma špatně skladovaných
Pravá valašská kyselice: Polévka z brambor a zelí, která postaví na nohy i horala, se dá vylepšit klobáskou nebo houbami