Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Divoká houbovka s žemlovými knedlíky

Hodnocení receptu je 5,0 (30×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 5. 2012 12:47

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 377 kJ / 2 002 kcal
Bílkoviny31,43 g
Tuky179,92 g
Vláknina27,38 g
Cholesterol 404 mg
Sodík 3,38 g
Sůl8,29 g
Sacharidy33,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 5. 2012 14:28

To jsem přehlídla!!:-O:yes:

1974andrea 1974andrea

26. 5. 2012 19:35

rebeka:Nadi, už aby rostly:-)). Díky:-K

rebeka rebeka

26. 5. 2012 17:43

moc krásné jídlo, lákavé:-8:-p:-):yes::yes:

Iljusa Iljusa

25. 5. 2012 13:40

:-p:yes:

1974andrea 1974andrea

25. 5. 2012 13:32

nofrona:Markétko díky, já si nevšimla;-)

nofrona

23. 5. 2012 20:27

:-p:-p:yes:

1974andrea 1974andrea

23. 5. 2012 16:27

Jsem moc ráda, že se recept líbí, někdo už dokonce zkusil, o to větší je moje radost. Díky:-K

Dana61

23. 5. 2012 08:26

milujeme houbové omáčky:yes::-D krásné foto

suslajda suslajda

23. 5. 2012 07:02

;-)nádherné jídlo houby miluju snad letos porostou:-*loni u nás ani ťuk:-Sbodík to jistí:yes::yes:+17

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 5. 2012 21:52

1974andrea: je tady i jeden pěkný recept "Houbový guláš s paprikou a rajčaty". Ten je také jen na sádle a jiné recepty houbové.
Jinak jsem uvedla to jméno někde zde, u mého receptu také, ale je to jeden z nejznámějších z našich největších odborníků na houby - Pan Ing. Baier;-) o tom psal v jednom článku velkém i ve svých knihách o mykologii, tak já jsem od té doby na to začala myslet:-K:-K ,ale jinak jasně, pak,každý podle sebe.;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

22. 5. 2012 21:33

1974andrea: ne, četla jsem to od jednoho hodně známého mykologa, a pak jsem to viděla ještě i v jednom pořadu tohoto mykologa, jen si vzpomenout na jeho jméno..:-/ ale možná to jméno mám tady někde u receptu z hub, neměly by se dělat houby hřibovté na oleji,ani na másle, to pak jen určité druhy hub, ale houby hřibovité apod.,tak tam bylo psáno, jen ná sádle..když to najdu, ocituji to.Mám ještě u sebe někde asi dva roky starý výborný houbový receptář,tak juknu,ahojky a dobrou/určitě se jedná o stravitelnost/..

spagetka spagetka

22. 5. 2012 20:36

1974andrea: Andrejko, neboooj, jen jednou :-D:-D:-D:-8:-8:-8, nééé :-K:-K

1974andrea 1974andrea

22. 5. 2012 20:35

spagetka:Já je trávím dobře, hlavně aby neotrávily ony mě:-D:-))

spagetka spagetka

22. 5. 2012 20:30

1974andrea: já jsem kdysi četla, že pak jsou prý houby stravitelnější :-O, já je taky radši dělám na sádle, to je zvyk, ale když nemám, dělám na másle, nedělej si hlavu :-D:-D:yes::yes::-p:-p

1974andrea 1974andrea

22. 5. 2012 20:24

varilamyskakasicku:Ivčo a z jakého důvodu se mají dělat na sádle? To spíš možná když se dělají z hřibů řízky, ne?

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: houbovek knedlíky žemlový knedlík s cibulí žemlové knedlíky divoká houbová omáčka houbovka houbovka recept receptář divoké kuře receptář žemlové knedlíky receptář žemlové knedlíky ke kuřeti 0,8dcl houbová omáčka se žemlovými knedlíky houbová omáčka se žemlovým knedlíkem houbová omáčka a žemlové knedlíky knedlíky ze žemlí a hub houbovka z bedel co jsou divoké houby

Suroviny: houby, cibule, slanina, česnek, vývar, víno bílé suché, jalovec, koření nové koření, tymián čerstvý, rozmarýn, sůl, máslo, žemle, mléko, vejce, cibule, cibule sušená smažená, libeček, petrželka, máslo, sůl

TopRecepty.cz

Divoká houbovka s žemlovými knedlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q6Qr