Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
hurtom uvařil 1. 12. 2022 20:42 Divoká kachna s nádivkou na zeleninovém sospyré a červeném víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hurtom uvařil 1. 12. 2022 20:03 Divoká kachna s nádivkou na zeleninovém sospyré a červeném víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hurtom uvařil 1. 12. 2022 20:03 Divoká kachna s nádivkou na zeleninovém sospyré a červeném víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hurtom uvařil 1. 12. 2022 20:03 Divoká kachna s nádivkou na zeleninovém sospyré a červeném víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Pamatujete na bonbony Sisinky? Stály 3 Kčs, vytahovaly plomby, ale děti je stejně milovaly
Rychlý levandulový sirup: Na přípravu stačí jen tři ingredience a v kombinaci s proseccem vytvoříte osvěžující letní koktejl