Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
chute-sveta.cz uvařila 10. 9. 2015 13:37 Domácí chléb s ovesnými vločkami a medem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chute-sveta.cz uvařila 10. 9. 2015 13:37 Domácí chléb s ovesnými vločkami a medem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chute-sveta.cz uvařila 10. 9. 2015 13:37 Domácí chléb s ovesnými vločkami a medem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou
Polévka z pečených rajčat je snadná na přípravu. Stačí správně upečená zralá rajčata a bylinky, chutná teplá i studená