Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
kucerova45 uvařila 8. 7. 2016 18:54 Dort krtek a pastelka pro Filípka. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kucerova45 uvařila 8. 7. 2016 18:54 Dort krtek a pastelka pro Filípka. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kucerova45 uvařila 8. 7. 2016 18:54 Dort krtek a pastelka pro Filípka. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kucerova45 uvařila 8. 7. 2016 18:54 Dort krtek a pastelka pro Filípka. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
kucerova45 uvařila 8. 7. 2016 18:54 Dort krtek a pastelka pro Filípka. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat