uvařila 20. 5. 2011 23:20
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 5. 2011 23:20
uvařila 20. 5. 2011 23:14
marcipán jsem si obarvila a vytrořila z formy kytičku
uvařila 20. 5. 2011 23:10
provázky
uvařila 20. 5. 2011 23:08
detail
uvařila 20. 5. 2011 23:08
krém hotový - byla to fuška
uvařila 20. 5. 2011 23:07
přidáme další korpus a začínáme zdobit
uvařila 20. 5. 2011 23:06
přiložíme další korpus a pomažeme šlehačkou a broskvema
uvařila 20. 5. 2011 23:05
pomažeme marmeládou
uvařila 20. 5. 2011 23:00
rozřízneme
uvařila 20. 5. 2011 23:00
řez dortu
uvařila 20. 5. 2011 23:00
hotovo
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 16. 6. 2024 22:10
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Houby naložené v sádle nebo v soli: Dva tradiční způsoby, jak si uchovat poklady z lesa na zimu
Historie zavařování: Na marmelády se dříve dávala vrstvička tekutého vosku a o vynález zavařovací sklenice se zasloužil Napoleon
Jídelní rozmary slavných: Zpěvačka a herečka Ljuba Hermanová ráda vařila a na její houbové karbanátky se stávaly fronty