Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Zuzka - Cobra uvařila 8. 7. 2011 07:04 Dort se včelkami, beruškami a kytičkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zuzka - Cobra uvařila 8. 7. 2011 07:04 Dort se včelkami, beruškami a kytičkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zuzka - Cobra uvařila 8. 7. 2011 07:04 Dort se včelkami, beruškami a kytičkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kundrfály: Knedlíky ze zelím a cibulí z jednoho pekáčku se podle receptu knedlíkového mistra povedou každému
Ředkvičkové listy končí v koši neprávem. Jsou skvělé pro obohacení polévek a vyrobíme z nich i tohle skvělé pesto