Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Bartlice uvařila 23. 3. 2014 07:31 Dort SRDCE S KOPRETINAMI pro babičku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bartlice uvařila 23. 3. 2014 07:24 Dort SRDCE S KOPRETINAMI pro babičku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bartlice uvařila 23. 3. 2014 07:24 Dort SRDCE S KOPRETINAMI pro babičku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cibulové placky „cibuláčky“: Na křupavé placičky stačí jen pár ingrediencí, výraznou chuť cibule zjemní sýr a voňavé bylinky