Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
ryshla uvařila 6. 5. 2012 18:06 Dort z mandlového piškotu a jo-vo krému 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ladislav Špaček radí, jak se chovat v hotelových restauracích: Na večeři do restaurace jsou dlouhé kalhoty nutností, říká
Na linecké se nejlépe hodí sladkokyselé jemnější marmelády. Slepujte ho tenčí vrstvou a nechte správnou dobu uležet
Polévka s lasagnemi je skvělá pro chladné podzimní večery: Je uvařená za pár minut a připomíná slunnou Itálii