Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
ryshla uvařila 6. 5. 2012 18:06 Dort z mandlového piškotu a jo-vo krému 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
26 foto Luxusní holandský řízek podle Jana Punčocháře: Kouzlo dokonalé šťavnatosti zajistí mléko, chuť doladí muškátový oříšek
Veganům vstup zakázán, ať si jdou jinam, vzkázal šéfkuchař vyhlášené restaurace Fyre. Reagoval tak na kritiku svého menu
7 foto 5 netradičních večeří z květáku: Vyzkoušíte krémovou polévku, květákovou koprovku nebo falešný vlašák?