Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
Ajvena uvařila 23. 9. 2017 11:38 Dýňová marmeláda s hroznovým vínem a meruňkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ajvena uvařila 23. 9. 2017 11:37 Dýňová marmeláda s hroznovým vínem a meruňkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ajvena uvařila 23. 9. 2017 11:34 Dýňová marmeláda s hroznovým vínem a meruňkami 0 0 Zobrazit detail Dýňová marmeláda s hroznovým vínem a meruňkami Okomentovat
Jak na čokoládové brownies, aby zůstaly krásně vláčné s křupavým povrchem: Roli hrají správný poměr surovin, ale i velikost formy
Jak na originální Waldorfský salát? Stačí jen řapíkatý celer, jablka, ořechy a majonéza a při správném postupu vznikne delikatesa