Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
JanaDorazinova uvařila 23. 5. 2012 19:43 Džem z rebarbory, s banánem a pomerančem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 23. 5. 2012 19:43 Džem z rebarbory, s banánem a pomerančem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 23. 5. 2012 19:43 Džem z rebarbory, s banánem a pomerančem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 23. 5. 2012 19:43 Džem z rebarbory, s banánem a pomerančem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Panna cotta byla hitem Prostřena: Jak připravit známý italský dezert, aby vypadal jako z restaurace