Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
spagetka uvařila 20. 11. 2011 12:20 Fazolky na paprice s masovými kuličkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 20. 11. 2011 12:19 Fazolky na paprice s masovými kuličkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 17. 11. 2011 11:06 Fazolky na paprice s masovými kuličkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 17. 11. 2011 11:06 Fazolky na paprice s masovými kuličkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 17. 11. 2011 11:06 Fazolky na paprice s masovými kuličkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévky v 19. století pomáhaly léčit choleru, oblíbený byl oukrop nebo bramboračka, na nohy stavěla silná polévka podle Rettigové
Domácí nakládaná sušená rajčata: Zeleninová delikatesa se středomořským nádechem dodá šmrnc těstovinám i kuřeti
Netradiční zavářky a vložky do polévek: Zkusili jste kapří knedlíčky, masový puding nebo bylinkové kapání?