Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
magdalenka uvařil 31. 5. 2011 13:30 Fenyklový salát s jablkem a rajčátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 31. 5. 2011 13:30 Fenyklový salát s jablkem a rajčátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 31. 5. 2011 13:30 Fenyklový salát s jablkem a rajčátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Litina aneb Kynutý bramborák na plech: Připomíná velikonoční nádivku, jeho chuť pozvednou škvarky nebo slanina v těstě
Staročeské placky podlesníky: Valašská specialita pečená na zelných listech je skromné jídlo, které zasytí celou rodinu