Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
Anna Kocikova uvařila 27. 6. 2017 16:32 Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 27. 6. 2017 16:32 Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 27. 6. 2017 16:32 Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Uzená krkovice pečená s bramborami v papilotě voní kořením, je úžasně šťavnatá a měkoučká, na jazyku se jen rozplývá
Jak založit kvas před pálením ovoce? Odbornice z pálenice doporučuje změřit cukernatost ovoce a odstranit stopky