Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu

Anna Kocikova Kuchařka: Anna Kocikova

Doba přípravy: 30 minut 2 porce Ryby 6 názorů

Suroviny

300 g filé (3 kostky)
2 lžičky kořenící směsi citronový pepř
2 lžičky drceného kmínu
1 lžička celého kmínu
3 lžíce solamylu
3 lžíce přepuštěného másla
(nebo silnější plátek másla+1 lžíce oleje)
sůl
libeček nebo petrželka na posypání
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zmrzlé rybí filety opláchneme, necháme cca 15 minut povolit a zlehka osušíme kuchyňskou utěrkou.

  2. Do každé kostky, z obou stran, vetřeme sůl, drcený kmín a citronový pepř. Poté zlehka zasypeme solamylem.

  3. Do pánve s rozehřátým máslem dáme lžičku celého kmínu. Až začne cca po minutce vonět, přidáme filety a smažíme je 8 minut z každé strany.

  4. Podáváme s bramborovou kaší, posypané nasekanou bylinkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 350 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Filé z tresky na citronovém pepři a kmínu

Tématické fráze: treska recept treska recepty file recept rybí filé na kmíně filé recepty file z tresky recepty file z tresky recept na tresku treska na kmíně treska na na kmíně recepty s filé recepty z tresky filé z tresky recept minutka z rybího file recepty na třesku treska kostky recept rybí file na citronovém pepři file treska recepty filé treska na z kmínu