Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Pralinka.S uvařila 14. 6. 2011 19:54 Galaretka s příchutí angreštu s limetovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pralinka.S uvařila 14. 6. 2011 19:54 Galaretka s příchutí angreštu s limetovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co se jedlo na Vánoce v Americe? V 17. století byla v oblibě labuť nebo jeseter, na jídelníčku už tehdy byl pečený krocan