Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Přemýšlíte nad nějakým pěkným vánočním dárkem? Kuchařská kniha je sázkou na jistotu! A co teprve první tištěná video kuchařka! Že si to neumíte představit? Ale možné to je. Představujeme ojedinělý počin ve světě gastronomie. Vlastně ne jeden, hned tři. Pojďte se s nimi seznámit!

Naše kuchařka

Nejčtenější český web o jídle, Toprecepty.cz, nabízí na stejnojmenném portálu více než 60 000 receptů, z nichž mnohé patří mezi rodinné poklady uživatelů. Vánočka podle babiččina receptu, který se předává z generace na generaci, rodinný bramborový salát, bábovka od maminky…to jsou bez nadsázky poklady, jejichž hodnotu nelze vyčíslit. A právě 150 těch nejoblíbenějších receptů, které tvoří průřez naší kuchyní, najdete v nové knize s názvem Naše kuchařka. Najdete zde recepty od polévek přes hlavní jídla, přílohy, saláty, až k moučníkům. A to pořád není všechno. U každého receptu je QR kód přes který se dostanete na webovou podobu receptu, video i recenze uživatelů, kteří už recept vyzkoušeli. Nejste si jisti, jak se správně dělá frankfurtská polévka nebo jak uplést vánočku z devíti pramenů? Pomocí videa to zvládnete levou zadní! Kuchařka je ale vhodná i pro ty, kteří nevlastní chytrý telefon či tablet. Zkrátka, myslíme na všechny!

Naše moučníky

Milujete pečení nebo si jen potřebujete osladit život? Pak i pro vás máme něco extra! Kuchařku věnovanou pouze moučníkům a sladkým jídlům. Společně s miliony čtenářů našeho webu jsme vybrali 150 nejoblíbenějších „sladkých“ receptů. Můžete tak mít jistotu, že všechny jsou dobře prověřené, protože je prověřili naši čtenáři a čtenářky. Svými recenzemi a hodnocením rozhodli, které z našich Topreceptů na sladké dobroty jsou ty opravdu TOP! Máte chuť na větrník, babiččinu třenou bábovku nebo sachr dort? V kuchařce Naše moučníky najdete tohle a ještě mnohem více. Cukrařina může být někdy obtížná, proto je u každého receptu opět QR kód pro zobrazení videa a recenzí. A „sladká kuchařka“ nabízí ještě něco víc. Najdete zde slovník sladkých pojmů a užitečné rady od zkušených pekařek a cukrářek.

Naše moučníky - 150 nejoblíbenějších rodinných receptů

Týdenní kalendář

Do třetice všeho dobrého! Barevný týdenní stolní kalendář Toprecepty.cz 2022 obsahuje 53 listů a ke každému týdnu v roce je přiřazen zajímavý recept s lákavou fotografií. Kromě hlídání přesného data tak kalendář poskytuje ještě zajímavou inspirace k vaření nebo pečení. A abychom vám opět dali něco navíc, letošní kalendář je speciální ještě v jednom směru. Víte například, že existuje Den hořké čokolády? Ano, a slaví se 1. února! Náš kalendář obsahuje ještě spoustu dalších označení speciálních svátků a významných dnů jídla a vaření, které vás můžou poučit nebo pobavit. A zároveň je to milý malý dárek, třeba pro babičku nebo kamarádku.

Kalendář Toprecepty.cz 2022

Vyberte si podle svého gusta, jestli sáhnete po knížce Naše kuchařka, nebo Naše moučníky, případně vás osloví kalendář. Anebo si za zvýhodněnou cenu pořiďte domů či jako dárky všechny tři kousky! To už necháme na vás. Pro členy naší komunity, tedy registrované uživatele webu, je navíc na nákup připravena sleva 20 % a při koupi našeho balíčku přednostní možnost získání speciálního dárku. Pokud chcete, registrovat se můžete zde.

Za nás přejeme příjemné nejen čtení, ale i vaření. Ať vám s námi chutná!

Recepty k tomuto článku

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více