Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
savlinka uvařila 29. 8. 2013 16:37 Grilovaná kukuřice s paprikovým máslíčkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 29. 8. 2013 15:49 Grilovaná kukuřice s paprikovým máslíčkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 29. 8. 2013 15:49 Grilovaná kukuřice s paprikovým máslíčkem 0 0 Zobrazit detail před grilováním Okomentovat
spagetka uvařila 29. 8. 2013 15:49 Grilovaná kukuřice s paprikovým máslíčkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Osvědčené způsoby, jak poznat zralý meloun: Důležitou roli hrají nejen vůně nebo stopka, ale také „vrzavý“ zvuk při stlačení
Jak správně naložit zelí? Poradíme, čím zajistíte perfektní chuť i příjemnou křupavost, aby byl výsledek dokonalý