Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
Jakub Novak uvařil 4. 8. 2012 21:08 Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Tymiánová omáčka s Demi-glas Okomentovat
Jakub Novak uvařil 4. 8. 2012 21:02 Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Žába v díře aneb Klobása zapečená v „pudinku“. Starý recept britské kuchyně chutná navzdory názvu překvapivě skvěle
Retro okénko: Svačinky za socíku, to bylo školní mléko v sáčku a houska se šunkou za 1 Kčs, z domova chléb v ubrousku a jablko