Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jakub Novak uvařil 4. 8. 2012 21:08 Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Tymiánová omáčka s Demi-glas Okomentovat
Jakub Novak uvařil 4. 8. 2012 21:02 Grilovaná vepřová panenka s tymiánovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
39 foto MasterChef 2023: Do restaurace Eska raději až po výplatě. Malá smaženka z půlky krajíce vyjde na stovku, větší na 258 Kč