Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Eliza uvařila 21. 12. 2011 23:25 Grilovaný a posléze marinovaný lilek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 21. 12. 2011 23:25 Grilovaný a posléze marinovaný lilek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 21. 12. 2011 23:25 Grilovaný a posléze marinovaný lilek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Valašská kyselica podle Kuby z MasterChefa: Voní uzeným masem, špekem i kmínem. Přípravu zvládne i amatér