Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Ivace64 uvařila 29. 8. 2017 10:50 Harissová sekaná s cuketou, lučinou a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 29. 8. 2017 10:50 Harissová sekaná s cuketou, lučinou a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 29. 8. 2017 10:50 Harissová sekaná s cuketou, lučinou a bylinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný