Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
jirka66 uvařil 29. 7. 2009 13:44 Horké meruňky s mandlemi a pistáciemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jirka66 uvařil 29. 7. 2009 13:44 Horké meruňky s mandlemi a pistáciemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hříšné trubičky cannoli: Jak doma připravit delikatesu ze sicilského harému? Zkuste to podle originálního receptu!
Cuketový perník: Vláčný a nadýchaný litý perník voní perníkovým kořením a čokoládová poleva moučník povýší na luxusní dezert
Bábovka s větrníkovou příchutí: Tajemství skvělé chuti je ve voňavém karamelu, při jehož přípravě se nesmí šetřit cukrem