Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Eliza uvařila 12. 1. 2013 20:59 Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 1. 2013 20:59 Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 1. 2013 20:55 Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 1. 2013 20:55 Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slavné české kuchařské knihy: Podle Rettigové, Sandtnerky i Kejřové se učily vařit a péct celé generace
Jitrnice patří k masopustu: Aby při opékání dozlatova nepraskly, stačí je obalit v mouce nebo použít fígl s vodou