Řeznice radí, jak dokonale usmažit vinnou klobásu: Pomůže trocha mouky i jeden snadný fígl před smažením
Jak udělat kokosové kuličky? Jednoduché nepečené cukroví báječně voní kakaem, ořechy i rumem a hotové je do půl hodiny
Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Eliza uvařila 12. 1. 2013 20:59 Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 1. 2013 20:59 Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 1. 2013 20:55 Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 1. 2013 20:55 Hovězí žebírka dušená s červeným vínem (podle Majky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
6 foto Vyrobili jsme doma žužu jako z pouti: S jahodovou příchutí vyšlo jen na 20 Kč, chutná skvěle a je bez chemie